GT rašė:Tu ne vienasVisapusiskai grazus ir geras automobilis man.

dugnas rašė:Jau kaip dabar visam pasaulyje prades pardavinet Skyline'a, jis taps jau nebe tokia "egzotika" kaip ankschiau buvo. Mano nuomone tai kas vyksta dabar, negerai... Suprantu tuos, kurie gali nusipirkti shi daikta ir dzhiaugtis, jiems aisq viskas i nauda, tachiau kaip ash jo turbut niekada gyvenime neturesiu, tai man tiesa sakant, geriau butu kad jo Lietuvoj nepardavinetu, ir visam pasaulyje.Tai jam leistu pasilikt tuo kuo buvo - Egzotishku JDM aparatu.

Lens rašė:dugnas rašė:Jau kaip dabar visam pasaulyje prades pardavinet Skyline'a, jis taps jau nebe tokia "egzotika" kaip ankschiau buvo. Mano nuomone tai kas vyksta dabar, negerai... Suprantu tuos, kurie gali nusipirkti shi daikta ir dzhiaugtis, jiems aisq viskas i nauda, tachiau kaip ash jo turbut niekada gyvenime neturesiu, tai man tiesa sakant, geriau butu kad jo Lietuvoj nepardavinetu, ir visam pasaulyje.Tai jam leistu pasilikt tuo kuo buvo - Egzotishku JDM aparatu.
Tegu tik pardavineja, a tau gaila?
Lygtais ims ju dabar kaip golfu ir kregzdziu prisipirks visi.

dugnas rašė:Jau kaip dabar visam pasaulyje prades pardavinet Skyline'a, jis taps jau nebe tokia "egzotika" kaip ankschiau buvo. Mano nuomone tai kas vyksta dabar, negerai... Suprantu tuos, kurie gali nusipirkti shi daikta ir dzhiaugtis, jiems aisq viskas i nauda, tachiau kaip ash jo turbut niekada gyvenime neturesiu, tai man tiesa sakant, geriau butu kad jo Lietuvoj nepardavinetu, ir visam pasaulyje.Tai jam leistu pasilikt tuo kuo buvo - Egzotishku JDM aparatu.

enrgy rašė:dugnas rašė:Jau kaip dabar visam pasaulyje prades pardavinet Skyline'a, jis taps jau nebe tokia "egzotika" kaip ankschiau buvo. Mano nuomone tai kas vyksta dabar, negerai... Suprantu tuos, kurie gali nusipirkti shi daikta ir dzhiaugtis, jiems aisq viskas i nauda, tachiau kaip ash jo turbut niekada gyvenime neturesiu, tai man tiesa sakant, geriau butu kad jo Lietuvoj nepardavinetu, ir visam pasaulyje.Tai jam leistu pasilikt tuo kuo buvo - Egzotishku JDM aparatu.
Čia tokia labai "Lietuviška" pozicija pas tave, jei negali turėt tai ir kiti tegu neturiO R32,33,34 vistiek liks egzotika, tai nematau tame problemos.

enrgy rašė:Čia tokia labai "Lietuviška" pozicija pas tave, jei negali turėt tai ir kiti tegu neturiO R32,33,34 vistiek liks egzotika, tai nematau tame problemos.

OKV rašė:enrgy rašė:dugnas rašė:Jau kaip dabar visam pasaulyje prades pardavinet Skyline'a, jis taps jau nebe tokia "egzotika" kaip ankschiau buvo. Mano nuomone tai kas vyksta dabar, negerai... Suprantu tuos, kurie gali nusipirkti shi daikta ir dzhiaugtis, jiems aisq viskas i nauda, tachiau kaip ash jo turbut niekada gyvenime neturesiu, tai man tiesa sakant, geriau butu kad jo Lietuvoj nepardavinetu, ir visam pasaulyje.Tai jam leistu pasilikt tuo kuo buvo - Egzotishku JDM aparatu.
Čia tokia labai "Lietuviška" pozicija pas tave, jei negali turėt tai ir kiti tegu neturiO R32,33,34 vistiek liks egzotika, tai nematau tame problemos.
100% pritariusiaip jau taip mastyti gali tik pesimistai. Nera cia kazkokie milziniski pinigai - butas VLN kainuoja bent 2 kart daugiau. Jei labai noresi ir dirbsi - uzsidirbsi. Kazkas gi juos perka.

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių